Support

Info angående problemer med factory reset på MX-1

Vi beklager, at det kan være at din MX-1 ikke har gennemgået en komplet factory reset, før vi afsendte den fra fabrikken
Venligst opdater din MX-1 til den seneste version først og udfør så en Factory Reset som beskrevet herunder.

Bemærk:
Alle indstillinger i MX-1 initialiseres efter udført Factory Reset
Du kan lave en backup af din MX-1 og restore den som beskrevet senere.

MX-1 System Update ( 2015/3/20 )
Update MX-1 til den seneste version ifølge proceduren beskrevet i MX-1 System Program.

Factory Reset
  1. Mens du holder [ RECALL ] knappen nede, tænd da for MX-1.
    Displayet viser " rSt " og [ START/STOP ] knappen blinker.
  2. Tryk på [ START/STOP ] knappen og udfør factory reset.
  3. Når displayet viser " CNP ", sluk og tænd igen for MX-1.

Data backup / restore
Hvad du skal gøre for at backup/restore data på MX-1
  • MX-1
  • AC Adaptor
  • USB kabel
  • En computer med en USB connector ( Windows 8 / 7 / Vista, Mac OS X )

Backup
  1. Hold [ RECALL ] Pad nede og tænd for MX-1.
  2. Tilslut din computer til MX-1'erens USB port via USB kabel.
  3. Åben "MX-1" drive folder på din computer.
  4. Kopier alle filerne i "BACKUP" folderen til din computer.
  5. Efter du har kopieret filerne "MX-1" tag stikket ud ifølge denne fremgangsmåde.
    Windows 8 / 7 / Vista
    Højreklik på "MX-1" ikonet i "Denne Computer" og udfør "Eject."
    Mac OS
    Drag "MX-1" ikonet til Trash ikonet i Dock.
  6. Sluk for strømmen til MX-1.

Restore
  1. Hold [ 1 ] Pad nede og tænd for MX-1.
  2. Tilslut din computer til MX-1'erens USB port via USB kabel.
  3. Åben "MX-1" drive folder på din computer.
  4. Kopier alle de filer du allerede har backet up til "RESTORE" folderen.
  5. Når kopiering er gennemført tag "MX-1" stikket ud ifølge denne fremgangsmåde.
    Windows 8 / 7 / Vista
    Højreklik på "MX-1" ikonet i "Denne computer" og udfør "Eject."
    Mac OS
    Drag "MX-1" ikonet til Trash ikonet i Dock.
  6. Sluk for strømmen til MX-1.

Support

Quick Links