Worldwide Socal Network

All Killer, No Filler: Introduktion af de nye Roland TD-25K V-DrumsTrommehvirvel, tak! Mine damer og herrer! Vi præsenterer den seneste tilføjelse til Rolands V-Drums-serie. Måske spottede du allerede det nye Roland TD-25K, da det debuterede på Musikmesse 2015 i Frankfurt. Og nu er du selvfølgelig ved at dø for at få at vide, hvorfor sættet skabte så meget opmærksomhed (uden brug af manual!). Læs videre og få hovedpunkterne.

Det første og største vi hiver frem, er the TD-25 modulet. Det bygger på vores flagskib TD-30s sound engine. TD-25 er således i stand til at levere mere udtryksfulde lyde med langt højere lydkvalitet, end de mindre modeller længere nede ad linjen.

Vi har udnyttet den overlegne processorkraft til at levere 18 essentielle kit-simuleringer drevet af SuperNATURAL behaviour modelling (i stedet for hundredvis af mere endimensionale lyde, du alligevel aldrig ville bruge).

Valg af kit og redigering af lyd er også blevet mere simpel og nem. Trommeslagere har nemlig meldt tilbage og givet os den viden, at nogle V-Drums-ejere tøver med at redigere i fabriksindstillingerne. Sæt de nu kommer til at ødelægge en god forudindstillet patch! Men med TD-25s forenklede brugerflade tager det kun få sekunder at vælge og skræddersy et kit, uanset om du skruer bækkenstørrelse ned fra 18 "til 16" eller bytter lilletrommen til en maple lilletromme. Og hvis du går for vidt, vil knappen ”Undo” straks tage dig tilbage til standardindstillingen.

Vi ved, at du kan lide at jamme. Derfor giver TD-25K trommeslagere to måder at lege med musik på, uanset om det er WAV/MP3-numre via USB, eller det sker ved at tilslutte en ekstern enhed som fx en smartphone. Og når du vil dele dine beats online, finder du ikke nogen hurtigere løsning. Du kan øjeblikkeligt optage din performance, eksportere via USB og med det samme dele dine trommerytmer.

Lad os tage et nærmere kig på, hvordan Roland TD-25K vil gøre dig til en bedre trommeslager...

# 1. Få mere personlighed i dine beats med responsive pads og bækkener

Hvis du er en udtryksfuld trommeslager - men bange for, at et digital sæt vil dræbe din feeling og sound - så tjek Roland TD-25K og TD-25 KV. Oplev, hvordan de ultra-responsive triggere lader dit spil og personlighed skinne igennem. Uanset om du kæler for eller smadrer din PDX-100 mesh lilletrommepad, vil den registrere placering og styrken på dine slag og reagere, som du ville forvente det fra en akustisk tromme. Og på bækkenerne kan du både lave en ”choker” (kvæle lyden) og slå på klokken på både CY-12C crashbækkenet og CY-13R ridebækkenet. Du kan også teste åben-til-lukket bevægelse på VH-11 V-Hi Hat og vil straks føle dig godt tilpas. Når et sæt groover som det her, kan det ikke undgås at du spiller med mere feeling og udfolder mere af dit talent.

# 2. Et elektronisk trommesæt, der understøtter kreativ teknik

Det gode gamle four-on-the-floor er udmærket. Men hvis du er typen, der presser din teknik fremad, skal du bruge et elektronisk kit, der kan følge med. Uanset hvad du kaster efter Roland TD-25K og TD-25 KV, kan du være sikker på at TD-25 modulet vil fange hver eneste nuance og gengive det nøjagtigt. Fra kantslag, rolls, flams og ghostnotes til bækkenhvirvler og crash-slag: Al dynamikken i dit kreative spil bliver bragt til live, takket være teknologierne SuperNATURAL og Behaviour Modelling, der stammer fra vores flagskib TD-30. Og når du ved, du har fået et trommesæt, der også kan håndtere de mere prangende ting, giver det dig selvtilliden til at skubbe dig ud af din sædvanlige komfortzone.

# 3. Spil med hvem som helst og hvilken som helst sang med 18 preset kits

Mange bands holder sig ikke bare til én genre og det er frustrerende at sidde foran et kit, der ikke kan ændre sig med musikken. Med Roland TD-25K og TD-25 KV er det nemt at skifte skind, takket være modulets store udvalg af indbyggede trommelyde og kitsimuleringer, der leverer skræddersyet lyd til både smooth jazz, brutal metal - og mere endnu. Det er fantastisk med mange valgmuligheder, når du jagter den rigtige lyd i studiet. Og heldigvis er betjeningen idiot-sikker! Det betyder, at du hurtigt og sikkert kan skifte lyd midt under en hektisk koncert. Mellem numrene kan du bruge det enkle drejehjul i midten, hvor du først vælger den grundlæggende genre (rock, jazz, elektronisk osv) før du i anden omgang skifter mellem de forskellige kits i kategorierne. Det er så simpelt, at du ikke engang behøver at lægge stikkerne fra dig.

# 4. Tilpas dit kit til din stil og lyd

Du er musiker, ikke en robot. Så det er ikke dit trommesæt, der skal fortælle dig, hvordan du skal lyde. TD-25K og TD-25 KVs forudindstillede lyde er et godt udgangspunkt at starte fra. De nye kits sætter trommeslageren i førersædet, med mange muligheder for indstillinger af sæt og padpositioner. Der er gode muligheder for redigering, hvor man kan indstille padparametre såsom tuning og dæmpning, så det passer individuelt til din stil og lyd. Skal det gå stærkt, er der genveje, hvor du fx kan indstille alle tammer på én gang. Og ændringer gemmes automatisk, så du ikke er nødt til at rode i starten af bandøveren. Samtidig har du hele tiden mulighed for at bruge ”Undo” (fortryd-funktionen), der betyder at det er nemt at vende tilbage til de oprindelige indstillinger, hvis du ikke er tilfreds med dine nyskabelser. At finde sine helt egne lyde er - akkurat som hos de store trommeslagere - den smarteste måde at finde sin personlige signaturlyd på.

# 5. Byg figurer hurtigt med Coach-funktionen

At få trommeundervisning er uvurderligt. Men mellem lektionerne kan entusiasmen måske forsvinde lidt. Det er her, hvor TD-25K og TD-25 KV kommer til sin ret. De indbyggede funktioner med ”privatlektioner” repræsenterer den hurtigste og mest pengepungsvenlige måde at blive bedre på, uden at kede sig. Hvis du sigter efter at lave skarpe beats, så brug pauserne mellem øvning til at arbejde dig gennem de interaktive øvelser i Coach-funktionen. Den vokser og bliver sværere efterhånden, som du bliver bedre. Og med muligheden for at opnå en bedømmelse ved hver afslutning, bliver dit incitament større. Med disse muligheder og hurtig adgang til metronom, har du konstant en lærer du kan trække på, 24 timer i døgnet.

# 6. USB - din gateway til jams og proffe demoer

USB-funktionen er ikke bare teknik for teknikkens skyld: det er din indgang til nye musikalske idéer, tutorials og simple enkeltoptagelser. Når bandet ikke er i nærheden, tilslutter du blot et USB-stick eller smartphone og spiller straks med dine foretrukne WAV/MP3-filer. Du kan endda loope, gentage og justere afspilningshastigheden på særlige vanskelige sektioner, indtil du har naglet dem. Demooptagelser er også blevet lang nemmere. Lad os sige, du får en e-mail fra din guitarist i den anden ende af byen, hvor han spørger om et beat til hans nyeste riff. I gamle dage ville du have haft brug for mikrofoner og software til at indspille et anstændigt trommespor. Men med TD-25, downloader du blot hans riff til et USB-stick, uploader den til TD-25 og spiller til riffet, indtil du har ramt det perfekte beat. Så optager du dit trommespor (med eller uden klik), eksporterer det via USB og sender ham det færdige musik over nettet.

Nyheder