Skal du købe dit første klaver?

Gratis købsguide til det digitale klaver

Få dit gratis eksemplar af vores omfattende klaverguide og 10 videolektioner, der kan hjælpe dig i gang med det grundlæggende.

Gratis Købsguide »

Gratis Købsguide | Roland Denmark

Skal du købe dit første klaver?

Når du skal købe dit første klaver – uanset om det er til dig eller dine børn – så er der mange ting at tage stilling til. Nogle af dem er en selvfølge, andre ukendte og nogle helt tredje er bare volapyk. Hvis du står og skal købe dit første klaver, har vi afmystificeret jargonen og samlet nogle helt elementære ting du skal overveje. På den måde sparer du tid på at lede mange forskellige steder – tid du kunne bruge på at spille. Vi har også videolektioner og en samling gode råd til at få dig godt i gang, når du først har købt dit klaver.


Valget imellem et akustisk og et digitalt klaver

Når du nu skal vælge et klaver, så gør op med dig selv, om det skal være et akustisk eller et digitalt klaver. Der er fordele ved begge dele men der er stigning i salget af de digitale klaverer, da de har flere praktiske fordele end deres akustiske modstykke.

Mere Info »

De keuze tussen een akoestische of een digitale piano | Roland Central Europe
Hvilke typer af piano findes der? | Roland Denmark

Hvilke typer af klaverer findes der?

Selvom det virker som flere når man søger lidt rundt, så er der groft sagt fire forskellige klavertyper: bærbare, opretstående, stage og grand. Den største forskel er størrelsen, men uanset om du bor i en lille lejlighed eller et kæmpe slot, så vil et digitalt klaver bringe musik ind i dit hjem. Du skal blot finde det helt rigtige klaver til netop dig…

Mere Info »

Hvad skal jeg vide i klaverbutikken?

Når du nu har kigget på nogle klaverer online er næste skridt, for virkelig at finde det perfekte klaver, at prøve dem. Der er ikke noget der slår det at gå ind i en musikbutik og prøve nogle forskellige klaverer overfor hinanden. Men når du først er i butikken, hvad skal du kigge på og hvilke spørgsmål skal du stille?

Mere Info »

Hvad skal jeg vide i pianobutikken? | Roland Denmark
Skal du have tilbehør med til dit piano? | Roland Denamrk

Skal du have tilbehør med til dit klaver?

Når du har besluttet dig for et digitalt klaver er der et par ting du har brug for, for at få det meste ud af dit klaver. En stol er selvfølgelig vigtig og et par hovedtelefoner, der gør det muligt at øve i stilhed både dag og nat, uden at forstyrre andre.

Mere Info »

Vil du bare have én lyd eller mange forskellige lyde?

De fleste digitale klaverer har flere forskellige lyde, inklusiv orgler, strenginstrumenter og elektriske klaverer, men det er de akustiske klaverlyde der er de vigtigste, da det er dem du bruger mest. Kvaliteten af lydene er derfor blandt det absolut vigtigste når du vælger.

Mere Info »

Vil du bare have én lyd eller mange forskellige lyde? | Roland Denmark
Vil du lære hurtigere? Det findes der en app til | Roland Denmark

Vil du lære hurtigere? Det findes der en app til.

Et digitalt klaver har, udover en autentisk genskabelse af et akustisk klaver, også mange andre funktioner, der er med til at gøre oplevelsen komplet. Men er du kun bekendt med akustiske klaverer kan de digitale virke lidt uoverskuelige. Den gode nyhed er dog, at de faktisk er med til at gøre livet lidt nemmere.

Mere Info »

Hvor skal jeg stille mit klaver derhjemme?

I modsætning til akustiske klaverer er digitale klaverer lette at transportere og er ikke modtagelige overfor temperaturændringer eller luftfugtighed. Du kan derfor stille dem næsten hvor det skal være, selv op mod et vindue eller en radiator. Der er dog et par ting der bør overvejes inden du sætter det op…

Mere Info »

Hvor skal jeg stille mit piano derhjemme? | Roland Denmark
Skal dit piano føles som et traditionelt piano? | Roland Denmark

Skal dit klaver føles som et traditionelt klaver?

At have tangenter af høj kvalitet er essentielt, hvis du skal udvikle en god teknik. Når du skal lære at spille er det ligeså vigtigt at undgå dårlige vaner, som at udvikle de gode vaner, og derfor er tangenter, der føles som de skal, en stor hjælp.

Mere Info »

Tilslut din musik til en computer

Som tillæg til de indbyggede funktioner som mange digitale klaverer har til at lære at spille og lave musik, kan du udvide dine muligheder yderligere gennem en computer. Et digitalt klaver kan nemt tilsluttes din PC eller Mac og dermed en lang række af forskelligt lærings- kompositions- og indspilningssoftware

Mere Info »

Tilslut din musik til en computer | Roland Denmark

Det perfekte klaver at lære at spille på for dit barn

At købe det første klaver til dit barn, kan være starten på en livslang rejse. Selvom du vil have noget, der er prisvenligt behøver du ikke gå på kompromis med lydkvaliteten og fornemmelsen. Vælg det rigtige og de har et klaver, der følger dem på hele rejsen.

Det perfekte piano at lære at spille på for dit barn | Roland Denmark
Gør øvning og læring sjovt | Roland Denmark

Gør øvning og læring sjovt

At lære at spille på klaver er utroligt givende, men det tager også tid, dedikation og ihærdighed. Digitale klaverer har en lang række funktioner, der gør læring sjovere og mere givende. Og har du nogensinde skulle bestikke dine børn før de ville øve noget som helst, så ved du, at det virkelig er en stor ting.

Mere Info »

Gratis købsguide til det digitale klaver

Få dit gratis eksemplar af vores omfattende klaverguide og 10 videolektioner, der kan hjælpe dig i gang med det grundlæggende.

Gratis Købsguide »

Gratis Købsguide | Roland Denmark

Perfekte Begynder- & Familieklaverer

Roland F-20 Digital Piano

F-20 Digital Piano

Hvis du leder efter dit første klaver, eller dit barns første klaver, så er F-20 der ideelle valg. Det har Rolands roste pianoteknologi til en overkommelig pris og dette kompakte og smukke instrument leverer den bedste performance i sin klasse

Find en forhandler
Roland F-130 Digital Piano

F-130R Digital Piano

F-130R er, med sit pladsbesparende og lækre design og nyeste teknologi fra Roland, et klaver med high-end performance, der passer ind i ethvert hjem.

Find en forhandler
Roland HP504 Digital Piano

HP-504 Digital Piano

HP504 er udstyret med Rolands nyeste teknologi og kan tilbyde fantastisk lyd, følelse og funktioner i et attraktivt og prisvenligt instrument til dit hjem.

Find en forhandler
HPi-50e Digital Interactive Piano

HPi-50e Digital Piano

SuperNATURAL® Piano lydprocessor med PHA-4 Concert Keyboard med Escapement og Ebony/Ivory Feel, højopløseligt farve-LCD, og interaktivt DigiScore læringsprogrammer.

Find en forhandler